We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Lluna Roja

by Serpent

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR

     

1.
Autoritat moral definitiva, oh estel fugaç endolceix i il·lumina. Fes-me sentir petit i covard, obre les portes de la vida de bat a bat. Desvela'm tots els teus secrets, no em preguntis com em sento. Agosarada afirmació la teva quan vas dient que creus que no ho intento. O que no ho intento prou. O que sóc massa fràgil, dèbil i tou. I somrient et veig regnar a la teva illa deserta. Hi ha una porta, hi ha una porta oberta. Jutges, perversos, profetes. El terra s'enfonsa. Ets plata o or? Aquest món et trencarà el cor. Expira. Tot és normal. Voles alt, però no ets un àngel, ni tampoc ets un trist ocell, ni un insignificant insecte. I tampoc voles, estàs caient. Amb estil i una gran puntuació. t'estavelles contra el terra. Aquest món et trencarà el cor. Aquest món et trencarà el cor. No sé com dir-ho millor. El que avisa també és un traïdor. Els ganivets arribaran de dos en dos. Agafa't fort, no tinguis por. Aquest món et trencarà el cor. Expira.
2.
King Kong 03:06
Hi ha un infern dins de la carcassa, tens una missió. Ja no aguantes, els porcs han de morir. sense compassió. Vols obre fàcils, verí per emportar, desinformació. Ja tens tot allò que volies, conflicte i confusió. Goril·la rei, davant teu m'agenollo. Em desperta un so atronador. Passes fermes de peus gegants i crits al cel, cops al pit que et deixen sord. Punys com cases ho arrasen tot. No tinc res doncs no et tinc por. No et tinc por. Vols sang, l'has de venir a buscar. Però t'has de preparar. Per un impacte emocional que no sobreviuràs.
3.
Gel 03:17
Plou. Gotes de plom fos cauen del cel. Cremen i pesen no ajuden per res. I el sol, brilla i crema. I cuina la pell. Però a tu no et fa res. Ets dur i vell. Ets gel, un fred septentrional. Pur i sec. Ets el maleït pol nord. El fruit gelat de l'arbre verinós, ets gel de gel. Boig per viure la vida, per guanyar la nit. Per ser el més llest i també el més malparit. Boig per quedar-te sol. I aixi tindràs, el premi a l'esforç, per semblar un dels millors. Ets gel, un fred septentrional. Pur i sec. Ets el maleït pol nord. I no ets capaç d'escoltar ni el teu plor. Quan caus i et fas a trossos. Com vidre. Fred, dur ets gel. La tempesta ha passat i fa temps que no et trobes. Dits per acusar i pals a les rodes. Només ets gel, aigua que qualla. Sobtada per pur odi i ignorància. Fred dur ets gel.
4.
Sóc el cap de turc, l'esquena mutilada, el que aguanta sense defallir desenes de fuetades, i saps per què? Saps per què? Per desesperació. Per empatia suprema. I ara vull que caiguis, que caiguis amb mi que t'embrutis la consciència porc. Fes-ho bé, si no ho fas aniré per tu. Mata'm ben mort. No serà un atzarós cop de sort, serà un fet d'allò més comú. La purga del relleu i l'oblit, sé que no sóc res per tu. Estic lligat de mans, entre espasa i escorxador. Saps que no pot ser pitjor. A un pas de caure al teu brut i pervers joc, veig peus que aixafen ofertes i demandes i més i més pressió. Així que mata'm. Mata'm, sóc pobre.
5.
Semiodi 03:44
Saps que aquest no era el tracte, i ara em sento sol i desemparat. Indicis irrefutables de que la pell s'ha separat. I no hi ha cirurgià amb tal habilitat. Hi ha un semi-odi que he estat amagant, i que vull alliberar. Amb una gran ansietat, ho deixaré tot ple de sang i òrgans. Just quan hagi esclatat. Cap himne pot recuperar tot el temps fossilitzat, congelat entre tu i jo. Benvingut el despreci, quan ve de tan inerts paladars. Benvingut el cinisme, perquè és un joc que sé jugar. Els míssils han volat, només resta esperar. Les conseqüències d'un error humà, amb un abast global. Ganivets turbo-propulsats, deixen una estela de discòrdia, i núvols grisos i blancs. Atòmicament trinxats, reduïts i esquarterats, diluïts en la immensitat. Semiodi, semidol. Semiodi, semiamor Si només fos odi, tot seria més senzill Si només fos odi, deixaria d'intentar D'abandonar. D'oblidar.
6.
Amic meu que amarga és l'existència, però haurem d'esperar un dia concret. Un punt al cel de color de venjança. Un teatre dels somnis amb teló de fons vermell. Només perquè la vida és avorrida, i he perdut el seny. El tedi és criminal. Només perquè han portat la paciència, a un punt de no retorn. Només vull un dia normal. I ara, hi ha una cosa diferent suspesa a l'aire i ja escolto el cant. Al cel hi ha lluna roja i s'asseca el fang. S'escurcen les distàncies. Cap a un final de cicle un daltabaix definitiu i total. La lluna roja, la lluna roja de sang. No vull conèixer detalls prescindibles, del teu arrossegar per l'etern fangar. No vull saber en què mates les hores, no ho puc suportar, només vull un dia normal. Només un dia normal. Vull una victòria incontestable, un ball de bastons amb katanes. Alumini fos a un niu de termites. Un foc que cremi tot símbol i mite. Només un dia normal.
7.
Pèrdua continua, i el guany tendeix a ser insignificant al llarg del temps i el rellotge no para quiet. Sempre amb piles per seguir empenyent l'entusiasme en direcció a un forat de fons a totes llums incert. Aquí hi ha un covard més a la sala d'espera. Coses que mai sabre, somnis i possibilitats. El gust del ferro. I si em perdo en el consol d'aquest petit art tan fràgil i autocomplaent. A un volum brutal el drama es manté fresc. Sants innocents. Dagues esmolades, ballen mentre apunten al teu pit, innocent però amb vicis induïts per un excés de bondat, de manca de la culpa inherent a tothom, de qualsevol classe i condició. Conclusió, ets massa sensible per aquest gran munt de merda. Està a punt d'aparèixer, el famós raig antigravetat, que ve a buscar-te. Per jutjar-te. Per dibuixar un cercle blanc sobre el teu cap i servir-te ben calent. Aquest puré d'excuses tan excel·lent. Sants innocents. Nascuts per omplir, per tapar-te el camí. Engendrats perquè hi juguis. Nascuts per omplir un forat de guió. Pedaços morts. Sants innocents que mai han hagut de fer res, i fer-ho tot, saber-ho tot. Pedaços morts.
8.
Vull màgia negra per esmorzar. Vull fer a miques el fred asfalt. El món de plàstic Et busco però no sé on estàs, oh ésser màgic. Caient al buit. Jugant les cartes. Les d'una mà que ha estat trucada. Et busco però no sé on et puc trobar. Hi ha una amenaça nuclear, i et persegueixen ombres. Hi ha secrets que t'enduràs al més enllà. Porta'm allà on vas. Premi Nobel. Gran creador. Servint als dèbils. Servint als bons. Servint als nostres. Et busco però no sé on et puc trobar. Controlant el nou ordre mundial. Des d'una vorera. Hi ha secrets que t'enduràs al més enllà. Porta'm allà on vas. Fa dies que no sabem res de tu, porta un tros d'absurd, porta espurnes, porta vida. Ésser màgic no deixis aquest buit, ésser màgic no ens deixis sols.
9.
Dolça 03:07
Vull que el so m'envolti i que em porti al teu costat, i que em diguis tot el que vull escoltar, amargues banalitats. Afalaga'm sense pressa. Dins la presó hi ha un petit cau de sol i vida. Dolça i tendra, bruta i eterna. Dolça tragèdia. Voluntat dispersa, jocs i evasió per no arrencar a plorar. Ruixem amb benzina aquest gran foc de vanitats. Tots els honors pels que somien mentre perden. Tants llargs passejos per el cel, tot ho han canviat. No hi ha cap consol en estar sempre fart. Respostes gèlides i un fals discurs vital. I mentre passen hores passa la vida.
10.
El Duel 03:33
Sé que has rebut el meu desafiament. Has matat la carta o has cremat al missatger. No vols, no goses. Però aquest fet no et servirà de res. Només posposarà el dia en què em podré cobrar un deute enorme. Un deute de sang que no es salda, un destí fatal no subrogable. I jo et deixo escollir les armes. Estem sols, escull bé quin serà el teu pròxim cop. Escull bé on, quan i com vols caure mort. Avui quan et llevis ignora el terror. De la potent imatge d'un florí travessant un cor. Però no t'espantis. La sang no serà real. Tot serà fals, un fluid rosat, sintètic i de sèrie Z. La desfeta serà interna. Un nou concepte de violència. De la que a vegades no et recuperes. Estem sols, escull bé quin serà el teu pròxim cop. Et vull esquerdar l'ànima. I no sé qui serà el primer a cremar a l'infern. Però el sol cau i arriba l'hora del duel. Ja ha arribat l'hora del duel. I m'has fet esperar massa. La sang vessada no serà innocent. El sol cau i arriba l'hora del duel.

credits

released November 22, 2019

Recorded by Xavi Escribano
Mastering by Victor García
Artwork by www.ouartwork.com
Album photo by www.carolinaalvarez.es

Music by Serpent

Fran (Guitar), Eric (drums), Marc (bass) Sergi (guitar and vocals)

license

tags

about

serpent Barcelona, Spain

Formed in Barcelona in 2016, the band has released a 7 song demo and a full lenght called "Lluna Roja" Their music can be described as a very energetic post-hardcore, with some dirty punk feel in it, and lots of emotion too.

contact / help

Contact serpent

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Lluna Roja, you may also like: